Välkommen till Modern Design

Modern Design jobbar med inredning. Vi både tillverkar men även designar inredning till offentlig miljö som hotell, restauranger och kontor. Vi säljer bearbetar och monterar de senaste av moderna byggmaterial såsom 3D-dekor, golv av epoxyharts, Corian™, karbon och kevlar. Våra 3D-dekorer är en helt ny produkt på världensmarknaden som är 100 % ekologisk. Dekoren påverkar stilen i ett rum totalt.

Vi tillverkar också exklusiva måttbeställda möbler som är baserade på modern teknik och innovativa material. Våra möbler byggs av moderna kompositer som tex Corian™ Solid Surface, Karbon och GFK (glasfiberförstärkt konstmaterial). Vi glömmer dock aldrig traditionella och naturliga material och arbetar i de bästa sorter av de vanligaste träslagen men också odlade exotiska. Naturliga träfiberskivor i Fornit™, MDF, Plywood och välvt glas berikar vårt utbud ytterligare.

Vi har en lång erfarenhet av dekorativa parketter, tex efter din egen design och individuella behov. Att golvet är säkert och av bra kvalitet är en självklarhet men även den estetiska aspekten är viktig för många. Därför jobbar vi med största precision för att Du som kund ska få det golv du vill ha och behöver. Dessutom har vi tillbehör av högt designvärde i form av LED-lampor. Sortimentet håller en genomgående hög kvalitet och är tillverkade av material som tar ansvar för miljö och framtid.